De nieuwe schuilstal… volg de voortgang

Zoals bekend was onze schuilstal voor de schapen en geiten na ruim 40 jaar dringend aan vervanging toe. Dat zag Natalie van Van de Mierden, zelfstandig adviseur RegioBank Waalwijk ook en ze startte samen met onze beheerder Melanie een crowdfunding om een mooie, nieuwe stal te bekostigen.

En dat bleek een doorslaggevend succes…. Er was gehoopt op een bedrag van € 5.000….. en dat was binnen de kortste keren binnen. Inmiddels staat de teller op ruim € 7.500 en dat betekent dat er ook voldoende middelen zijn om de stal van nieuwe dakpannen te voorzien.

Maandag 12 juli zijn de werkzaamheden begonnen

Tijdens de vervangingswerkzaamheden zijn de weides gesloten voor publiek. De geiten en schapen logeren nu een poosje bij de Kameroenschapen.

Onder toezicht van hun leraren Jeroen en Angard zijn de enthousiaste leerlingen van praktijkschool MET begonnen aan het educatieve programma: verantwoord slopen van een schuilstal. Samenwerken en leren was het devies. TOP gedaan.

21 juli: de opbouw begint

Verhagen zet haar beste beentje voor. De ondergrond van de te bouwen schuilstal wordt vandaag “betegeld”. Zelfs extra materieel moet eraan te pas komen om alles op zijn plaats te krijgen. 😉.

Volg de vorderingen in het fotoalbum “Nieuwe schuilstal”