14 april: Lammetjes-/biggetjesdag

De ooievaar was vroeg dit jaar: nagenoeg alle lammetjes zijn geboren. De lieve beestjes zijn nu op hun schattigst, dus waarom zouden we nog wachten tot 1 mei, de eerder doorgegeven dag.

WE HEBBEN DE LAMMETJESDAG VERPLAATST NAAR ZONDAG 14 APRIL. (vergeet dus niet je agenda bij te werken)

En…. er zijn dit jaar niet alleen lammetjes te bewonderen, deze week zijn ook Aagje en Pluk, 2 piepjonge biggetjes, op de boerderij komen wonen. We zijn ontzettend blij met al die kleintjes en willen onze blijdschap heel graag met jullie delen.

TIJDEN

Zondag 14 april, ’s morgens van 10:30 uur tot 12:00 uur en ’s middags van 13:30 uur tot 16:00 uur kun je weer knuffelen met de pasgeboren lammetjes en zien hoe de biggetjes rollebollen in hun modderbad. Natuurlijk zorgen we die dag ook weer voor beschuitjes met muisjes.

ADOPTIE

Misschien word jij wel voor een halfjaartje de adoptiemama of adoptiepapa van een van de lieve lammetjes of biggetjes. De adoptie kost slechts € 12,50. Je krijgt als dank een tegoedbon voor vijf zakjes brokjes en (als je dat leuk vindt) een foto van jou met je lammetje in onze fotogalerij in de stal en/of op onze website/Facebook. En je bent natuurlijk altijd welkom om je adoptielammetje te komen knuffelen.
Tot ziens op de kinderboerderij. En niet alleen op 14 april, je bent alle dagen van de week van harte welkom. LET OP: Op Koningsdag is de boerderij de hele dag gesloten.