Informatie

Coronacrisis en openingstijden

We zitten midden in een ernstige crisis. Om het coronavirus zoveel en zo snel mogelijk de baas te worden heeft de overheid, op advies van deskundigen, ingrijpende maatregelen moeten treffen. Scholen, restaurants, musea enz. zijn gesloten, mensen zijn beperkt in hun vrijheden.

Onze kinderboerderij is open. Bezoekers zijn van harte welkom, mits zij alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Op onze FaceBook-pagina wordt dagelijks vermeld gedurende welke uren de boerderij geopend is.

Zorg voor goede hygiƫnemaatregelen:

  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar

Let goed op jezelf en op elkaar.


De kinderboerderij bestaat al heel lang in Waalwijk

De kinderboerderij is er al meer dan 41 jaar. De kinderboerderij staat midden in de woonwijk Zanddonk tussen prachtig groen. We zijn dan ook heel trots op dit prachtige stukje Waalwijk. Gemoedelijkheid, gezelligheid en lekker ontspannen zijn toverwoorden waar we veel waarde aan hechten.

Kom eens langs. Er is volop te genieten: fijne zitjes, heerlijk veilig speeltoestel, lieve aaibare dieren, lekker ijs, goede koffie, verfrissende frisdranken en versnaperingen, Kortom een prima gezellig sfeertje. We zien u graag aan de Handelstraat 27, Waalwijk.. De ingang is aan de Mendelssohnstraat.