Informatie

Wat is er nou leuker dan een dier adopteren?!

Alle dieren met een oormerk (schapen, geiten, varkentjes, ezeltjes, pony en koe) kunnen door één of meerdere personen/groepen geadopteerd worden. Ook groepen dieren kunnen geadopteerd worden: de groep konijnen, de groep cavia’s, de groep eenden, pauwen en kippen.

Elk kind, gezin, vereniging, een groep vrienden, een groep bewoners, een klas, een bedrijf of zelfs een personeelsvereniging. Iedereen mag adoptieouder zijn van onze dieren bij de kinderboerderij. Er mogen ook meerdere dieren door dezelfde persoon/groep worden geadopteerd.

De adoptie is 1 jaar geldig: van dierendag (4 oktober) tot dierendag en kost slechts € 25,–. Daarna kun je de adoptie verlengen of een ander dier adopteren. In de lammertijd kunnen de nieuwgeborenen voor een half jaar worden geadopteerd voor € 12,50.

De dieren van de kinderboerderij blijven lekker in hun eigen wei staan want ze zijn van en voor iedereen. Dat is al ruim 41 jaar zo en dat moet ook zo blijven.

TIP: In dit bericht zie je een aantal adoptieouders met hun troeteldiertjes.


Coronacrisis en openingstijden

We zitten midden in een ernstige crisis. Om het coronavirus zoveel en zo snel mogelijk de baas te worden heeft de overheid, op advies van deskundigen, ingrijpende maatregelen moeten treffen. Café’s en restaurants zijn gesloten, mensen zijn beperkt in hun vrijheden.

Onze kinderboerderij is open. Bezoekers zijn van harte welkom, mits zij alle voorzorgsmaatregelen (zoals afstand houden en verplichte looproute) in acht nemen.

Op onze FaceBook-pagina en op deze site onder ‘Contact’ wordt dagelijks vermeld gedurende welke uren de boerderij geopend is.

In zijn algemeenheid geldt:

  • Zorg voor goede hygiënemaatregelen
  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen
  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar
  • Draag waar dat geadviseerd wordt een mondneuskapje

Let goed op jezelf en op elkaar.


De kinderboerderij bestaat al heel lang in Waalwijk

De kinderboerderij is er al meer dan 41 jaar. De kinderboerderij staat midden in de woonwijk Zanddonk tussen prachtig groen. We zijn dan ook heel trots op dit prachtige stukje Waalwijk. Gemoedelijkheid, gezelligheid en lekker ontspannen zijn toverwoorden waar we veel waarde aan hechten.

Kom eens langs. Er is volop te genieten: fijne zitjes, heerlijk veilig speeltoestel, lieve aaibare dieren, lekker ijs, goede koffie, verfrissende frisdranken en versnaperingen, Kortom een prima gezellig sfeertje. We zien u graag aan de Handelstraat 27, Waalwijk.. De ingang is aan de Mendelssohnstraat.