2 mei: Lammetjesdag

Het is bijna zover: onze jaarlijkse Lammetjesdag komt eraan en wij nodigen jullie allemaal nodig uit om er een fantastische happening van te komen maken.

De afgelopen weken zijn er er op de kinderboerderij een heleboel schattige lammetjes geboren. We zijn ontzettend blij met al die kleintjes en willen onze blijdschap heel graag met jullie delen.

Dinsdag 2 mei, ’s morgens tussen 10:30 uur en 12:00 uur en ’s middags tussen 13:30 uur en 16:00 uur houden wij een gezellige LAMMETJESDAG. Dan kun je weer knuffelen met de pasgeboren lammetjes en zien hoe ze rondhuppelen en spelen in de wei. Natuurlijk zorgen we die dag voor beschuitjes met muisjes.

Misschien word jij wel voor een halfjaartje de adoptiemama of adoptiepapa van Frenkie, Bo, Bobbie, Billy, Boris of een van de andere lieve lammetjes. De adoptie kost slechts € 12,50. Je krijgt als dank een tegoedbon voor vijf zakjes brokjes en (als je dat leuk vindt) een foto van jou met je lammetje in onze fotogalerij in de stal. En je bent natuurlijk altijd welkom om je adoptiekindje te komen knuffelen.

Tot ziens op de kinderboerderij. En niet alleen op 2 mei, je bent alle dagen van de week van harte welkom.