8 oktober: spectaculair dierendagfeest

Na de feestelijke opening van de inclusieve speeltuin is het aanstaande zondag, 8 oktober van 10.00 tot 16.30 uur, opnieuw groot feest bij kinderboerderij ’t Erf in Waalwijk. Alle dieren zijn jarig en dat moet gevierd worden.

De compleet vernieuwde speeltuin is open, kinderen kunnen zich lekker uitleven op een springkussen of in de met duizenden ballen gevulde ballenbak en ze kunnen zich prachtig laten schminken door professionele grimeurs.

Voor de allerdappersten zijn er ook dit jaar weer slangen, hagedissen en andere exotische dieren te bewonderen in de grote reptielenshow. Durf jij een slang vast te houden?

En niet te vergeten, de adoptie gaat van start: onze dieren willen ook dit jaar weer heel graag door jou geadopteerd worden. Kies een dier en je krijgt – naast een adoptiebewijs en een strippenkaart voor 10 keer voer – een foto mét jouw adoptiekindje in de eregalerij.

Voor de inwendige mens wordt natuurlijk ook gezorgd met koffie, thee, fris, snoep, hotdogs met een sausje naar keuze, enz. enz.

Om het u én de vrijwilligers van ’t Erf zo makkelijk mogelijk te maken wordt gewerkt met betaalmunten. Deze zijn te koop in het winkeltje in de stal. De opbrengst van de verkopen komt vanzelfsprekend volledig ten goede aan de kinderboerderij.

LET OP: Op de boerderij is géén pinautomaat aanwezig. De munten zijn tegen contante betaling te verkrijgen. Betalen met een bankoverschrijving of QR-code is ook mogelijk.

Jij komt toch zeker ook?