Kinderfeestjes

Je eigen kinderfeestje op de kinderboerderij. Je krijgt met je gasten een VIP-behandeling: je mag in de weides van Suske de Koe en Maggie de Pony. Knuffelen met de grote dieren maar uiteraard ook met de kleine dieren.

Cadeautjes kunnen worden verstopt en je mag je eigen klompje verven. Zo creatief mogelijk een handtekening zetten op de klomp. Je gaat de speurtocht doen, vragen en opdrachten oplossen, spelen en spelletjes, knuffelen en voeren van alle dieren, samen met de medewerkers van de boerderij.

Tegen een kleine meerprijs kun je ook cupcakes versieren en een vogelhuisje knutselen en verven. Alles kan: als het maar leuk is.

Onze kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Groepen van minimaal 5 en maximaal 10 kinderen kunnen we een leuk feestje beloven.

Mochten er speciale wensen zijn, bel ons dan gerust voor extra informatie op 0416-652848 (tijdens openingstijden). Of stuur een e-mail naar kinderboerderijerf@gmail.com

We hebben 3 arrangementen

Arrangement 1

klompjes verven, spelletjes, speurtocht, ranja-chips-ijsje, dieren voeren en knuffelen

Dit arrangement kost € 12,50 pp en duurt ca. 1,5 uur

Arrangement 2

klompjes verven, spelletjes, speurtocht, ranja-chips-ijsje, dieren voeren en knuffelen, Bourgondisch friet eten

Dit arrangement kost € 16,00 pp en duurt ca. 2 uur

Arrangement 3

klompjes verven, spelletjes, speurtocht, ranja-chips-ijsje, dieren voeren en knuffelen, Bourgondisch friet eten, goody bag (verrassing)

Dit arrangement kost € 20,50 pp en duurt ca. 2 uur

 

“Het is niet meer als wat moeite om een glimlach te herkennen”