Dierendagfeest bij Kinderboerderij ‘t Erf

Op zondag 2 oktober, van 10.00 uur en 16.30 uur is het groot feest bij kinderboerderij ’t Erf in Waalwijk. Alle dieren zijn jarig: er is een echte knuffeldierendokter, bezoekertjes kunnen zich uitleven op een springkussen, er wordt geschminkt en er is een reptielenshow. En niet te vergeten: onze dieren willen ook dit jaar weer heel graag door jou geadopteerd worden.

Knuffeldierendokter, een springkussen, schmink en reptielen

We vieren op zondag 2 oktober dierendag. Dan is het extra feest voor de dieren, maar ook voor onze bezoekertjes.

Voor zieke knuffeldieren hebben we enkele deskundige knuffeldierendokters ingeschakeld. Zij zullen met hun grote kennis de knuffeldieren genezen en herstellen. Verder mag je je lekker uitleven op een springkussen, je kunt geschminkt worden en er is een heuse reptielenshow. Vrijwilligers geven uitleg over deze bijzondere dieren en stoere kinderen mogen de reptielen ook aanraken.

Met mindere weersomstandigheden wordt rekening gehouden. Op het terrein staan meerdere feestelijk versierde en verwarmde tenten. Het hoofdgebouw met de stal, het winkeltje en de educatieruimte zien er ook prachtig uit.

Adopteer een dier

Na het succes van de afgelopen jaren gaan we ons Foster-Animal-Plan herhalen. Dat betekent dat onze dieren weer ter adoptie worden aangeboden.

Elk dier met een oormerk (schapen, geiten, varkens, ezels, pony en koe) kan door één of meerdere personen/groepen geadopteerd worden. Ook dit jaar kunnen groepen dieren geadopteerd worden: de groep konijnen, de groep cavia’s, de groep eenden, pauwen en kippen.

De adoptie is 1 jaar geldig: van 2 oktober 2022 tot 4 oktober 2023 en kost slechts € 25,–. Daarna kun je de adoptie verlengen of een ander dier adopteren. Als tegenprestatie komen de adoptieouders met foto in onze “Hall of Fame” te hangen.

Het is wel de bedoeling dat je op zondag 2 oktober bij de kinderboerderij de adoptie persoonlijk officieel maakt door het kopen van een voucher.

De dieren van de kinderboerderij blijven lekker in hun eigen wei staan want ze zijn van en voor iedereen. Dat is al ruim 44 jaar zo en dat moet ook zo blijven.

Op onze site (www.kinderboerderij-erf.nl) staan alle dieren, dus kijk alvast eens rond of bel ons (tijdens openingstijden) als je meer informatie wilt over de mogelijkheden rondom de adoptie van onze dieren. Ons telefoonnummer is 0416-652848.

We zijn klaar voor het Dierendagfeest. Komen jullie ook?