Dierendagfeest was overweldigend

Wat was zondag 8 oktober weer een fantastisch dierendagfeest op Kinderboerderij ’t Erf in Waalwijk.

Al ruim voor 10:00 uur stonden de eerste bezoekers voor de poort om toch maar niks te hoeven missen van al het moois dat de vrijwilligers van de kinderboerderij ook dit jaar weer georganiseerd hadden. Tijdens de door onze eigen John, Ruud en Tim georganiseerde, drukbezochte reptielenshow kon je van alles te weten komen over slangen, hagedissen en andere bijzondere dieren, je kon je laten schminken of een “tattoo laten zetten”, je aanmelden als adoptieouder, knuffelen met onze dieren en onze mascotte Broes of gewoon lekker spelen in de geheel vernieuwde speeltuin, de ballenbak of het springkussen.

Het was de hele dag een drukte van jewelste. Ouders, kinderen, oma’s, opa’s en andere belangstellenden vermaakten zich kostelijk en vonden, om even bij te komen van alle indrukken, een gezellig plekje aan een tafel in de stal of op een van de terrassen, met een bakkie koffie, een drankje, een ijsje of een hotdog.

Er zijn ook dit jaar weer vele dieren aan een lieve adoptieouder gekoppeld. Als dank voor de adoptie mogen de ouders het komende jaar maar liefst 10 keer een gratis zakje voer komen halen in het winkeltje. Voor degenen die afgelopen zondag niet in de gelegenheid waren naar de kinderboerderij te komen: de dieren kunnen de hele maand oktober nog geadopteerd worden. Er is nog plaats genoeg voor jouw foto met je lievelingsdier in de “Hall of Fame”.

Wat was het mooi, al die enthousiaste kinderen. Daar doe je het toch voor. De vrijwilligers van de boerderij kijken terug op een bijzonder geslaagd dierendagfeest en hopen de vele bezoekers ook de komende tijd weer geregeld op de kinderboerderij te mogen ontmoeten.

Bekijk de foto’s in het album Dierendag 2023

KINDERBOERDERIJ ‘T ERF, HET NUMMER ÉÉN UITJE IN WAALWIJK