Draag een steentje bij aan een inclusieve(re) speeltuin

Kinderboerderij ’t Erf is er voor iedereen, natuurlijk ook voor mensen met een beperking. Zo zijn onlangs nog de ingangen naar de educatieruimte en het toilet rolstoelvriendelijker gemaakt en zijn, speciaal voor mensen met een visuele beperking, diverse ramen met opvallende folie beplakt. Dit waren relatief goedkope aanpassingen.

Nu staat er echter een hele grote (en daarmee een ook ontzettend dure) uitdaging op de rol:
DE GROTE SPEELTUIN KRIJGT EEN COMPLETE METAMORFOSE

De houtsnippers worden vervangen door een stroeve, egale, schokabsorberende vloer met opvallende markeringen rond de speeltoestellen, de bestaande toestellen krijgen een opknapbeurt en er komen enkele nieuwe toestellen bij, zoals een paardenwip met veilige zitjes, een dubbele schommel met een zitje voor de allerkleinsten en een zogenaamd “vogelnest” om in te liggen of te zitten. Verder zijn enkele educatieve schuifpuzzels voorzien.

De werkzaamheden gaan eerdaags van start. De officiële ingebruikname van de speeltuin is op woensdag 4 oktober. Op ons grote Dierendagfeest, op zondag 8 oktober, is de nieuwe speeltuin natuurlijk ook open.

We hoeven niet alle bedragen zelf op te hoesten: van diverse kanten zijn subsidies en donaties toegezegd.

JE DONATIE IS MEER DAN WELKOM

Een redelijk nauwkeurige schatting leert ons echter dat we ondanks de toegezegde bedragen toch nog een € 5.000 te kort komen om al onze wensen te verwezenlijken. Hopelijk kunnen we daarvoor een beroep doen op onze vele vrienden. En om het je zo makkelijk mogelijk te maken kun je voor je donatie de bijgaande QR-code of de volgende link gebruiken:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Mogen wij ook deze keer weer op de financiële hulp van al onze vrienden rekenen? De kinderen (en de vrijwilligers van ’t Erf) zullen je ongelofelijk dankbaar zijn.