Educatieve activiteiten nu ook via beeldscherm

Kinderboerderij ’t Erf in Waalwijk beschikt over een mooie educatieve ruimte waar groepen van basisscholen, peuterspeelzalen en verpleeghuizen van alles en nog wat kunnen leren over dieren, milieu en natuur.

Met dank aan de gemeente Waalwijk, die de investering mogelijk maakte, is de ruimte nu uitgebreid met een prachtig digitaal scherm van Vidiled uit Kaatsheuvel.

Na een korte introductie door wethouder John van den Hoven nam voorzitter Melanie van Ooijen het beeldscherm in gebruik door het spelen van een spannende kennisquiz met een aantal leerlingen van Basisschool Pater van der Geld.

De vakkundige mensen achter 101 Media uit Deurne hebben ervoor gezorgd dat er een schat aan informatie kan worden aangeboden. Zo zijn er meerdere quizzen beschikbaar, het laatste nieuws (van de kinderboerderij en het Jeugdjournaal) wordt getoond en een heleboel “Wist u dat”-jes komen langs.

De informatie is de gehele dag op het scherm te volgen. Loop gerust eens binnen om onze nieuwe aanwinst zelf te bewonderen.

Klik op de onderstaande afbeelding om het filmpje over de ingebruikname te openen.