Een nieuwe overkapping

Vanzelfsprekend staat op onze kinderboerderij het welzijn van onze dieren voorop. Ons team zorgt iedere dag weer voor voer, vers water, schone verblijven, aandacht en (veterinaire) zorg. Maar we willen ook een goede gastheer zijn voor onze grote en kleine bezoekers. Dat was al zo (dat krijgen we vaak te horen) maar het wordt nóg beter.

En alweer gaat een grote wens in vervulling

Er is vandaag hard gewerkt aan een enorme overkapping aan de voorzijde van de boerderij. Onze ezels hebben een ander uitzicht gekregen. En wat troffen we het met het weer. Uitgerekend vandaag was het de mooiste, droogste en zonnigste dag sinds tijden. De overkapping is net zo breed als de boerderij zelf, is 3,5 meter diep en heeft een lichtdoorlatend dak.

En wat helemaal mooi is: de overkapping is voor de volle 100% bekostigd met gulle gaven (in geld en handjes) van een aantal vrienden van ‘t Erf. We noemen hierbij in het bijzonder Lionsclub Waalwijk, RABO bank Clubsupport Waalwijk (de boombank moet even wachten), grondverzetbedrijf Verhagen uit Kaatsheuvel, Stichting Poncho, tweede hands kleding en de bijdragen van bezoekers in onze spaarbus bij het winkeltje. Er hoeft dus geen beroep te worden gedaan op het (toch al vrij krappe) beheersbudget. Duizendmaal dank, lieve vrienden. Mede door jullie inbreng, steeds maar weer, kunnen wij onze boerderij aantrekkelijk houden voor onze dieren en de vele bezoekers.

We nodigen je graag uit onze fraaie overkapping te komen bewonderen. Mocht het even wat minder mooi weer zijn, geen probleem. Je staat voortaan zowel in de stal als buiten onder de overkapping droog.