Eerste lammetjes zijn geboren

Wij zijn heel blij dat we een explosie van jong leven kunnen melden.
De afgelopen dagen zijn al meerdere lammetjes geboren: schaap Juultje is bevallen van een ooitje en diverse geitenmamma’s hebben meerdere geitjes en bokjes op de wereld gezet. En… er komen binnenkort nóg een paar lammetjes bij. Een paar geiten en schapen moeten nog bevallen.
Om de nog drachtige dieren, de kersverse mama’s en hun lammetjes wat rust te gunnen blijft hun verblijf voorlopig gesloten voor publiek. Maar geen nood….. van achter de afrastering zijn alle dieren goed te bewonderen.
UPDATE: DATUM GEWIJZIGD VAN 1 MEI NAAR 14 APRIL

14 APRIL: LAMMETJES- én BIGGETJESDAG

Naast de vele lammetjes verwelkomen we binnenkort nóg meer jong leven: op 3 april zijn Aagje en Pluk, onze nieuwe biggetjes, op ’t Erf komen wonen.
We zijn ontzettend gelukkig met al die kleintjes en willen onze blijdschap heel graag met jullie delen. ZONDAG 14 APRIL, ’s morgens tussen 10:30 uur en 12:00 uur en ’s middags tussen 13:30 uur en 16:00 uur houden wij een gezellige LAMMETJES-/BIGGETJESDAG. Natuurlijk zorgen we voor koekjes met muisjes. En ook leuk om te weten…. alle jonkies zijn te adopteren.
Noteer 14 APRIL dus alvast in je agenda. Maar natuurlijk hoef je niet te wachten tot 14 APRIL. Onze nieuwkomers vinden het nu ook al ontzettend leuk als ze kraambezoek krijgen. Je bent van harte welkom.
De boerderij is op alle dagen geopend, met uitzondering van Koningsdag. Dan zijn we de gehele dag gesloten.