Gemeente Waalwijk schiet ’t Erf te hulp

Een vos op rooftocht, corona, hoge rekeningen voor o.a. energie en voer, minder sponsoren en minder kinderfeestjes… De kinderboerderij moet de eindjes aan elkaar knopen om het hoofd boven water te houden.

Gelukkig schiet de gemeente Waalwijk onze mooie kinderboerderij met een “waarderingssubsidie” van een kleine € 10.000 extra te hulp. Daarmee is het dreigende tekort even afgewend, maar de zorgen blijven.

Het Brabants Dagblad schonk vandaag aandacht aan de financiële zorgen van de kinderboerderij. Zie het onderstaande krantenknipsel.

Vriend worden of doneren

Draag jij de kinderboerderij (ook) een warm hart toe en wil je een financiële bijdrage leveren? Kijk dan hoe je dat doen kunt op de pagina’s Vrienden en Doneren. Met jouw bijdrage steun je onze en dus ook een beetje jouw kinderboerderij in Waalwijk.

We kunnen met je steun wat extra’s doen. Denk daarbij aan dierenwelzijn; goede schuilstallen e.d. en extra groen als bomen, struiken en bloemen waardoor de biodiversiteit bij de kinderboerderij wordt vergroot.  Maar ook maak je de verdere ontwikkeling mogelijk van educatie voor onze bezoekers: groot en klein.

Alvast hartelijk dank, mede namens alle dieren van de kinderboerderij.