Jubileumfeest ’t Erf was grandioos

Ter gelegenheid van ons 45-jarig bestaan was het op 3 en 4 juni twee dagen lang feest op Kinderboerderij ’t Erf.

Zaterdag was het spelletjesdag. De hele dag door was het een gezellige boel bij de zeven behendigheidsspelletjes, de opblaasattracties en op de terrassen. Ook mascotte Broes, het aaibare rose varken, had binnen de kortste keren een heleboel vriendjes.

Zondag was het “Modderdag” en dat zullen heel veel kinderen niet makkelijk vergeten. Want zeg nou zelf: waar anders dan op de modderdag van kinderboerderij ’t Erf kon je je zo ongelofelijk vies maken mét toestemming van je ouders? Nergens toch? Sterker nog, de ouders genoten al net zo van de zwarte smurrie als hun smeerpoetsen.

Had je geen zin in modder? Ook dat was geen probleem. Er was ook op zondag nog veel meer te doen op de boerderij, zoals klimmen, klauteren en glijden op de stormbaan of het spelen van de spelletjes van het spelletjesparcours. Je kon natuurlijk ook gewoon op een van de vele bankjes of goed bezette terrassen genieten van alle kinderactiviteiten. Vaak met een lekker gekoeld drankje of een heerlijk ijsje. Dát smaakte wel met het mooie weer.

De medewerkers van Kinderboerderij ’t Erf kijken terug op een ongelofelijk geslaagd weekend. Wat hebben wij veel kinderen, hun begeleiders en onszelf gelukkig gemaakt. We bedanken iedereen die de weg naar ’t Erf had weten te vinden voor hun aanwezigheid en al hun lovende woordjes. We hebben het graag gedaan!

Een klein minpuntje 😉 De boerderijdieren hebben door alle festiviteiten van de afgelopen dagen wel wat aandacht van de kinderen gemist. Ze zouden het heel fijn vinden om je snel terug te zien op de kinderboerderij. Dat gaat vast goed komen. Tot gauw.

Kon je er niet bij zijn of wil je nog eens terugkijken? In ons fotoalbum 45 jaar ’t Erf staan tientallen foto’s van het evenement.