Lammetjesdag was één groot feest

Moe maar voldaan kijken onze lammetjes (en wijzelf) terug op een ge-wél-di-ge Lammetjesdag. De hele dag door was het een drukte van jewelste op de kinderboerderij.

Heel veel kinderen wisten – samen met hun (groot)ouders en andere begeleiders – de weg naar ’t Erf te vinden om met de lammetjes te knuffelen. Enkele tientallen kinderen troffen het helemaal: zij mogen zich het komende halfjaar trotse adoptieouder noemen van een van die schattige lammetjes. Bovendien komt hun foto met lammetje in onze “Hall of fame” te hangen en kunnen ze de komende tijd vijf zakjes voer halen voor hun lievelingetje.

De schattige lammetjes lieten zich van hun beste kant zien: ze vonden alle aandacht prima en gingen ook graag mee op de foto. Wat is het dan toch fijn om die trotse, blije koppies te zien genieten. Wat een dierenliefde. Daar doen we het toch voor!

We hadden het terrein met kleurige vlaggetjes extra gezellig gemaakt en gezorgd voor liters ranja en schalen vol met beschuit met muisjes. Dat bleek een schot in de roos. Er zijn heel wat bekers ranja en honderden beschuitjes doorheen gegaan. We troffen het ook nog eens met het weer. De terrassen zaten de hele dag lekker vol met meegenietende begeleiders.

De vrijwilligers van ’t Erf danken allen die samen met ons deze inmiddels traditionele Lammetjesdag onvergetelijk gemaakt hebben. Hopelijk zien we jullie snel weer terug. De boerderij is alle dagen van de week geopend.

Nog even een agendatip

Houd alvast het weekend van 3 en 4 juni vrij. Dan vieren we het 45-jarig bestaan van Kinderboerderij ’t Erf. We houden nog even stil wat er allemaal gaat gebeuren, maar reken maar dat het spectaculair wordt.