Lammetjesdag was nog nooit zo druk

Zondag 14 april hebben meer dan 1.000 mensen een geweldige dag beleefd op de Waalwijkse kinderboerderij ’t Erf. De hele dag door was het een drukte van jewelste op de boerderij.

En het waren niet alleen bezoekers uit Waalwijk en de buurtgemeenten. Van Made tot Den Bosch, van Wijk en Aalburg tot Tilburg, vanaf vakantieresorts: vanuit alle windstreken wisten heel veel kinderen – samen met hun (groot)ouders en andere begeleiders – de weg naar ’t Erf te vinden om met de 14 lammetjes en de 2 biggetjes te knuffelen.

Chester adopteert een biggetjeTientallen kinderen troffen het helemaal: zij mogen zich het komende halfjaar trotse adoptieouder noemen van een van die schattige biggetjes en lammetjes. Bovendien komt hun foto met favoriete beestje in onze “Hall of fame” en wellicht op onze sociale media. Ook kunnen ze de komende tijd vijf zakjes voer halen voor hun lievelingetje.

De schattige dieren lieten zich van hun beste kant zien: ze vonden alle aandacht prima en gingen ook graag mee op de foto. Wat is het dan toch fijn om die trotse, blije koppies te zien genieten. Wat een dierenliefde. Daar doen we het toch voor!

We hadden het terrein met kleurige vlaggetjes en ballonnen extra gezellig gemaakt en gezorgd voor schalen vol beschuit met muisjes. Dat bleek een schot in de roos. Er zijn werkelijk honderden beschuitjes doorheen gegaan. We troffen het ook nog eens met het weer. De terrassen zaten de hele (zon)dag lekker vol met meegenietende begeleiders.

Moe maar voldaan kijken onze biggen en lammetjes (en wijzelf) terug op een ge-wél-di-ge Lammetjesdag. De vrijwilligers van ’t Erf danken allen die samen met ons deze inmiddels traditionele Lammetjesdag onvergetelijk gemaakt hebben. Hopelijk zien we jullie snel weer terug. De boerderij is alle dagen van de week geopend. (Let op: Op Koningsdag zijn we de hele dag gesloten)

Bezoek het FOTOALBUM DIERENDAG 2024 VOOR MEER FOTO’S

Nog even een agendatip

Houd alvast het weekend van 6 en 7 juli vrij. Dan is er een groot zomerfeest op Kinderboerderij ’t Erf. We houden nog even stil wat er allemaal gaat gebeuren, maar reken maar dat het net zo spectaculair wordt als ons 45-jaarfeest van vorig jaar.