Melanie doet een stapje terug

Melanie van Ooyen gaat binnenkort stoppen als beheerder van Kinderboerderij ’t Erf. Dat laten wij natuurlijk niet ongemerkt gebeuren. Na 15 jaren van tomeloze inzet, waarin zij de kinderboerderij naar een hoger niveau heeft weten te tillen, verdient Melanie een prachtig afscheidscadeau. Wij denken hierbij aan een kleurrijk kunstwerk met als thema “Boerderijdieren”. Dit kunstwerk krijgt een mooi plekje boven de grote deuren in de stal.

Het zou geweldig zijn als dit cadeau een geschenk wordt van allen die Melanie en ‘haar’ kinderboerderij een warm hart toedragen. Kunnen we ook op jouw bijdrage rekenen?

Op donderdag, 18 januari 2024, van 10.00 uur tot 12:00 uur en van 14:00 uur tot 16.00 uur, wil Melanie alle bezoekers een hapje en een drankje aanbieden. Het zou fijn zijn als jij er dan bij bent om er voor haar een onvergetelijke dag van te maken. En het zou nog mooier zijn als je dan voor haar één bloem met daaraan een envelopje met inhoud meebrengt. De bloemetjes mag ze uiteraard mee naar huis nemen, de inhoud van de envelopjes is bestemd om het kunstwerk mee te bekostigen. Mocht je 18 januari verhinderd zijn, stop dan alsjeblieft bij je eerstvolgende bezoek aan de kinderboerderij je envelopje in de melkbus bij het winkeltje in de stal of maak je donatie over op NL39RABO 0165 8038 78 o.v.v. “Kunstwerk voor Melanie”. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage.

KINDEREN VERSIEREN DE STAL

Om het afscheid van onze beheerder nog feestelijker te maken mogen alle kinderen een mooie tekening of een knutselwerkje voor Melanie maken. We gaan er de grote stal feestelijk mee aankleden. Hopelijk wordt het een prachtig gezicht. Veel klusplezier.

Kinderboerderij ’t Erf
Mendelssohnstraat 6
5144 GG Waalwijk

Namens het bestuur Angelique, Aniek, Dick en Jan

VERDER GOED OM TE WETEN

Melanie verdwijnt gelukkig niet helemaal uit beeld. Ze blijft als voorzitter nauw betrokken bij alles wat Kinderboerderij ’t Erf, haar grote liefde, aangaat. Verder gaan we haar ook geregeld terugzien in haar nieuwe rol van vrijwilliger.