Onze nieuwgeborenen met hun adoptieouders

In de afgelopen maand zijn er een heleboel lammetjes geboren. Een aantal van hen, zoals de geitjes Poet, Ieniemienie, Lot en Corona en de bokjes Boefje, Mike en Vlekje hebben inmiddels een adoptieouder gevonden. 

Hieronder staan enkele trotse adoptieouders met hun troeteldiertjes. Wil jij ook een lammetje adopteren? Onder de foto’s vind je meer informatie over de adoptiemogelijkheden.

 

Iedereen kan een dier adopteren

Alle dieren met een oormerk (schapen, geiten, varkentjes, ezel, pony en koe) kunnen door één of meerdere personen/groepen geadopteerd worden. Ook groepen dieren kunnen geadopteerd worden: de groep konijnen, de groep cavia’s, de groep eenden, pauwen en kippen. 

Elk kind, gezin, vereniging, een groep vrienden, een groep bewoners, een klas, een bedrijf of zelfs een personeelsvereniging. Iedereen mag adoptieouder zijn van onze dieren bij de kinderboerderij. Er mogen ook meerdere dieren door dezelfde persoon/groep worden geadopteerd.

De adoptie is 1 jaar geldig: van dierendag (4 oktober) tot dierendag en kost slechts € 25,–. Daarna kun je de adoptie verlengen of een ander dier adopteren. In de lammertijd kunnen de nieuwgeborenen voor een half jaar worden geadopteerd voor € 12,50.

De dieren van de kinderboerderij blijven lekker in hun eigen wei staan want ze zijn van en voor iedereen. Dat is al ruim 41 jaar zo en dat moet ook zo blijven.