Spaar mee voor een nieuwe schuilstal

Schaapjes moeten droog staan, net als geitjes. Kinderboerderij ’t Erf in Waalwijk heeft nu een schapen- en geitenstal van meer dan 40 jaar oud. En die is nodig aan vervanging toe. Want bij de kleinste windvlaag vliegt het dak eraf of worden de zijkanten eruit geblazen. Verder is de ondergrond van zand, waardoor dieren wegzakken en als ze hun behoeften doen, kunnen die in de grond terechtkomen. Ook niet goed voor het milieu dus. Tijd voor actie!

De komende weken wil RegioBank Van de Mierden zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren bij te dragen aan de nieuwe stal. In totaal is daar €5.000 voor nodig.

Je kunt op de site SAMEN VOOR DE BUURT een mooi bedrag doneren. Dat zouden we heel erg waarderen. Het is ook mogelijk om zelf in actie te komen, bijvoorbeeld door kleurplaten te kopen of appeltaarten te bakken. Meer informatie daarover vind je op dezelfde website.

Deze actie willen we samen met jullie doen. Samenwerken om ervoor te zorgen dat de kinderboerderij een leuke plek blijft, waar ouders en kinderen elkaar kunnen blijven ontmoeten. En als we genoeg donaties hebben gekregen, willen we de stal ook samen gaan bouwen. Echt samen voor de buurt dus!

Dag in, dag uit komen er gezinnen uit heel Waalwijk op de kinderboerderij af. Daarom is het ook van groot belang dat de dieren op de boerderij een onderkomen van deze tijd hebben, zodat iedereen die er samenkomt een mooie plek heeft om op uit te kijken en de dieren natuurlijk veilig en schoon staan.

Samen met onze donateurs/vrienden/bezoekers willen we minimaal € 5.000 sparen voor de stal. Kunnen wij ook op jou rekenen? Alvast heel erg bedankt!

Stand van zaken

De doelstelling van de bovenstaande actie is gehaald. Er is inmiddels ruim € 5000 bij ons binnengekomen. Heel veel dank daarvoor. Wat zijn we blij verrast door alle lieve reacties en mooie donaties.

Nu gaan we het afmaken ook!
Omdat jullie zo enthousiast mee hebben gewerkt om het bedrag voor de schuilstal bij elkaar te krijgen, willen we proberen om er ook een dak op te krijgen. En ook daar kunt u aan meedoen. Voor 10 euro koopt u al een dakpan voor de stal. Natuurlijk kunt u ook meer dan een dakpan kopen, maar we zijn met iedere kleine bijdrage al heel blij. En de schapen en geitjes helemaal. Doet u nog mee? 🐑🐐