2 mei: Lammetjesdag

De afgelopen weken zijn er er op de kinderboerderij heel veel kleine schaapjes en geitjes geboren. Gisteren nog beviel schaap Lieske van een prachtige sneeuwwitte dochter Bo.

Eerder werden we al verblijd met bokje Frenkie (moeder Dodo), de tweelinggeitjes Babs en Beb (Ieniemienie), de tweelingbokjes Bram en Broes (Keetje), ram Bobby (Pien) en bokje Bert (Pip). In de komende dagen gaat deze lijst nog wat langer worden.

We zijn ontzettend blij met alle kleintjes en willen onze blijdschap heel graag met jullie delen. Dinsdag 2 mei, ’s morgens tussen 10:30 uur en 12:00 uur en ’s middags tussen 13:30 uur en 16:00 uur houden ze een gezellige LAMMETJESDAG. Natuurlijk zorgen we voor koekjes met muisjes.

Maar natuurlijk hoef je niet te wachten tot 2 mei. Onze nieuwkomers vinden het nu ook al ontzettend leuk als ze kraambezoek krijgen. Je bent van harte welkom. De boerderij is op alle dagen geopend, met uitzondering van Koningsdag. Dan zijn we de gehele dag gesloten.

Adopteer een lammetje

De lammetjes kunnen weer voor een half jaar geadopteerd worden. De adoptiekosten bedragen € 12,50. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie en de adoptiepapieren.

De geadopteerde lammetjes blijven lekker bij hun mama in de wei staan want ze zijn van en voor iedereen. Dat is al bijna 45 jaar zo. Je bent natuurlijk altijd welkom om je adoptiekindje te komen knuffelen.