Zondag babyshower

Zondag 18 april, tussen 11:00 uur en 14:00 uur houden we een babyshower! En je hebt meteen de gelegenheid een lammetje te adopteren.

De afgelopen weken zijn er er op de kinderboerderij heel veel kleine schaapjes en geitjes geboren. Gisteren nog beviel schaap Trix, na een stevige bevalling, van dochter Tooske en vanmorgen bracht schaap Patsy een prachtige tweeling ter wereld.

We willen alle lammetjes natuurlijk heel graag aan jullie laten zien. Kom jij komende zondag ook op bezoek om al onze nieuwkomertjes te begroeten? Dat vinden ze vast en zeker heel erg leuk.

Je mag tijdens de babyshower heel even in de wei (maar niet meer dan met 5 personen tegelijk) anders schrikken ze te veel.. En natuurlijk zorgen we voor beschuit (koekje) met muisjes.

In het fotoboek ‘Nieuw leven’ vind je nog veel meer foto’s van onze lieverdjes.

Let op: We houden het veilig: vanwege de coronamaatregelen is het niet toegestaan om met meer dan 10 personen in de stal te zijn.

Adopteren

In de lammertijd kunnen de nieuwgeborenen voor een half jaar worden geadopteerd. Hoe leuk is dat…. De adoptie kost € 12,50.

De dieren van de kinderboerderij blijven lekker in hun eigen wei staan want ze zijn van en voor iedereen. Dat is al meer dan 42 jaar zo en dat moet ook zo blijven.