Op 4 oktober zijn alle dieren jarig

DIERENDAG: de verjaardag op 4 oktober van alle dieren. Vanwege alle beperkende maatregelen om het coronavirus tegen te gaan zijn ook wij genoodzaakt om deze dag sober te vieren. We hebben wel (voor één dag) reptielen bij de boerderij; vrijwilligers John en Tim geven uitleg en je mag de reptielen ook zelf aanraken. 

Er zijn dit jaar jammer genoeg verder geen extra activiteiten, de kinderboerderij is wél open. En….en…en…. we hebben om 13.00 uur een hele hele grote verrassing🤗.

We zijn van 10.00 tot 16.30 uur geopend. We hanteren geen tijdsloten maar vragen je wel de coronaregels in acht te nemen.

Je mag weer je eigen dier adopteren

Alle dieren met een oormerk (schapen, geiten, varkentjes, pony en koe) kunnen door één of meerdere personen/groepen geadopteerd worden. Ook groepen dieren kunnen geadopteerd worden: de groep konijnen, de groep cavia’s, de groep eenden, pauwen en kippen.

Elk kind, gezin, vereniging, een groep vrienden, een groep bewoners, een klas, een bedrijf of zelfs een personeelsvereniging. Iedereen mag adoptieouder zijn van onze dieren bij de kinderboerderij. Er mogen ook meerdere dieren door dezelfde persoon/groep worden geadopteerd.

De adoptie is 1 jaar geldig: van dierendag (4 oktober) tot dierendag en kost slechts € 25,–. Daarna kun je de adoptie verlengen of een ander dier adopteren.

De dieren van de kinderboerderij blijven lekker in hun eigen wei staan want ze zijn van en voor iedereen. Dat is al ruim 41 jaar zo en dat moet ook zo blijven.

TIP: In dit bericht zie je een aantal adoptieouders met hun troeteldiertjes. Zij hebben in het afgelopen jaar een dier geadopteerd.

Wil je meer weten? Bel ons dan op: 0416 652848 (tussen 9 en 17 uur)